Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Nyheder

  07-10-2019

  Invitation: Øresundskonferencen 2019

  Invitation til Øresundskonference om et åbent arbejdsmarked for danske og svenske anlægsentreprenører

  30-09-2019

  Vejdirektoratet lancerer ny kampagne mod ulykker ved vejarbejde

  Mere end hver anden dag sker der en ulykke ved et vejarbejde herhjemme. I en ny kampagne opfordrer Vejdirektoratet bilisterne til at stille skarpt på trafiksikkerheden, når de kører forbi vejarbejder.

  25-09-2019

  Arkil uddeler pris på Building Green

  Entreprenørkoncernen Arkil uddeler hæderspris på Building Green messen i Forum på Frederiksberg torsdag den 31. oktober. Alle kan indstille kandidater frem til tirsdag den 1. oktober.

  23-09-2019

  Dansk Infrastrukturs Arbejdsmiljødag 2019

  Dansk Infrastruktur holder arbejdsmiljødag torsdag den 24. oktober 2019 i Odense. Temaet i år er: ”Sammen om sikkerhed og samarbejde i projekteringsfasen ved vej- og anlægsarbejder”.

  12-09-2019

  Vi har udsigt til endnu mere vand i kælderen

  DEBAT: Stormfloder og oversvømmelser er et stort problem, som klimaforandringerne kun ser ud til at forværre. Alligevel er der ingen plan for klimatilpasning eller kystbeskyttelse i landets kommuner. Det skuffer Dansk Byggeri, som foreslår en klima- og kystfond.

  21-08-2019

  Generalforsamling og Infrastrukturdag

  Onsdag den 18. september 2019 afholder Dansk Infrastruktur generalforsamling og Infrastrukturdag på Bella Sky i København. Dagen sluttes af med stand-up show af dansk komiker og Kamikaze-menu på toppen af Bella Sky i restaurant Sukaiba.

  19-08-2019

  Film: Jens’ hårdtslående kamp mod trafikken

  Hver dag forhindrer lange bilkøer Jens i at hente sine børn fra daginstitutionen inden lukketid. Når han det denne gang?

  19-08-2019

  Vi pendler 300 gange til månen – hver dag

  Hvis du synes, at køen på motorvejen eller trængslen i toget på vej til og fra arbejde bliver værre og værre, så har du fuldstændig ret. En ny analyse fra Dansk Byggeri viser, at den samlede pendling er steget 35 procent på 15 år. Forrige år tilbagelagde danske pendlere tilsammen, hvad der svarer til 300 ture til månen – hver eneste dag, nemlig 116 millioner kilometer i alt.

  14-08-2019

  Udskydelse af plan for infrastrukturen gør os fattigere

  Trængslen på vejene stiger, og tog og busser fungerer ikke optimalt. Derfor er der brug for at fremskynde de store vej-, jernbane- og broprojekter – ikke at forsinke dem yderligere, mener Dansk Byggeri. Opfordringen kommer efter, at transportminister Benny Engelbrecht har meldt ud, at samtlige projekter nu skal regnes igennem igen for konsekvenser for klimaet. Og at det derfor vil tage længere tid at udarbejde en ny investeringsplan for infrastrukturen frem mod 2030.

  09-07-2019

  Dansk Byggeri: Speed forhandlinger om infrastrukturen op

  Dansk Byggeri opfordrer transportminister Benny Engelbrecht til at fremskynde forhandlingerne om de kommende motorvejs-, bro- og jernbaneprojekter. Det sker efter, at ministeren har meldt ud, at han ønsker at starte helt forfra med alle forhandlinger om infrastruktur på Christiansborg.