Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Nyheder

  19-08-2019

  Vi pendler 300 gange til månen – hver dag

  Hvis du synes, at køen på motorvejen eller trængslen i toget på vej til og fra arbejde bliver værre og værre, så har du fuldstændig ret. En ny analyse fra Dansk Byggeri viser, at den samlede pendling er steget 35 procent på 15 år. Forrige år tilbagelagde danske pendlere tilsammen, hvad der svarer til 300 ture til månen – hver eneste dag, nemlig 116 millioner kilometer i alt.

  14-08-2019

  Udskydelse af plan for infrastrukturen gør os fattigere

  Trængslen på vejene stiger, og tog og busser fungerer ikke optimalt. Derfor er der brug for at fremskynde de store vej-, jernbane- og broprojekter – ikke at forsinke dem yderligere, mener Dansk Byggeri. Opfordringen kommer efter, at transportminister Benny Engelbrecht har meldt ud, at samtlige projekter nu skal regnes igennem igen for konsekvenser for klimaet. Og at det derfor vil tage længere tid at udarbejde en ny investeringsplan for infrastrukturen frem mod 2030.

  09-07-2019

  Dansk Byggeri: Speed forhandlinger om infrastrukturen op

  Dansk Byggeri opfordrer transportminister Benny Engelbrecht til at fremskynde forhandlingerne om de kommende motorvejs-, bro- og jernbaneprojekter. Det sker efter, at ministeren har meldt ud, at han ønsker at starte helt forfra med alle forhandlinger om infrastruktur på Christiansborg.

  11-06-2019

  Udspil fra Dansk Byggeri kan mindske ødelæggelser efter orkaner og oversvømmelser

  En Klima- og Kystfond, en landsdækkende plan og en ny måde at finansiere klimasikring på. Sådan lyder Dansk Byggeris opskrift på, hvordan man med forholdsvis få midler kan forebygge og mindske ødelæggelser efter orkaner, storme og kraftige regnskyl.

  11-06-2019

  Folkemødedebat: Vandmasserne kommer – hvad gør vi?

  På Folkemødet debatterer vi de aktuelle klimaudfordringer og ser på kystbeskyttelse og klimasikring i byerne. Kom og vær med i debatten fredag den 14/6 klokken 14.

  11-06-2019

  Folkemødedebat: Glem ikke infrastrukturplanen – vi sander til i trængsel

  På Folkemødet 2019 ser vi på de politiske muligheder for at reducere trængslen og skabe bedre mobilitet mellem landsdelene. Kom og vær med i debatten torsdag den 13/6 kl. 13.

  21-05-2019

  Konference: Ulykker og stress ved vejarbejde

  Vejens arbejdere er utrygge ved bilisternes høje fart, og både trafikanter og vejarbejdere kommer til skade ved vejarbejde. En konference den 3. september 2019 arrangeret af VEJ-EU sætter spot på problemet med oplæg fra bl.a. politi og trafikanalytikere.

  08-09-2017

  Fra bumletog til lyntog

  Dansk Byggeri mener, at der er gode grunde til at øge investeringerne i Togfonden, så væsentlige dele af banestrækningerne i timemodellen fremtidssikres

  26-07-2017

  Stærekasser ved vejarbejder

  Der uddeles mange fartbøder ved vejarbejder, men Danske Anlægsentreprenører mener, at den nuværende fartkontrol ikke er nok. Der er brug for en langt mere effektiv indsats, hvis man skal øge sikkerheden på vejene

  02-06-2017

  Kommuneaftale beskytter mod vand i kælderen

  Regeringen og KL har udvist ansvarlighed og lyttet til de ulykkelige boligejere, der har fået deres hjem og værdier ødelagt. Nu kan der endelig komme gang i kystsikringsprojekter, me-ner Danske Anlægsentreprenører