Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Dansk Infrastrukturs Arbejdsmiljødag 2019

Dansk Infrastruktur holder arbejdsmiljødag torsdag den 24. oktober 2019 i Odense. Temaet i år er: ”Sammen om sikkerhed og samarbejde i projekteringsfasen ved vej- og anlægsarbejder”.

På konferencen skal vi høre oplæg, inspireres og debattere med hinanden, medlemmer fra KTC (Kommunalteknisk Chefforening), Arbejdstilsynet, projekterende etc.

Konferencen er opdelt i to dele.

Tema 1: BEDRE PLANLÆGNING AF ANLÆGSPROJEKTER
Vi starter med at kigge på os selv som entreprenører. Her ser vi på, hvordan fokus på bedre planlægning af anlægsprojekter både kan betyde færre ulykker og skader samt sikre bedre kvalitet og bundlinje. Det vil blive belyst med konkrete eksempler.

Tema 2: KRAV TIL PROJEKTERENDE I ANLÆGSFASEN
Konferencens anden del holder vi i samarbejde med Kommunalteknisk Chefforening (KTC), der holder årsmøde på samme tidspunkt. Og her skal vi sammen med KTC se på, hvordan krav til de projekterende i anlægsfasen sikrer det bedste arbejdsmiljø. Vi ser også på, hvordan de udførende i samarbejde med kommunerne kan sikre de nødvendige plads- og trafikforhold ved vej- og anlægsarbejde, der sætter rammerne for et trygt og godt arbejdsmiljø.

Se program

Tid og sted
Torsdag den 24. oktober 2019
Odeon Odense, Odeons Kvarter 1, 5000 Odense C
 


Tilmeldingsfrist

11. oktober 2019