Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

En handlekraftig minister

Transport-, bygnings- og boligminister Ole Birk Olesen reagerer prompte på de signaler, som flere af Dansk Byggeris lokale repræsentanter i dag har sendt om de betydelige behov for investeringer i infrastruktur, som de som virksomhedsejere oplever dagligt

En analyse som KRAKA har udarbejdet for Dansk Byggeri viser, at der er flere infrastrukturprojekter, som endnu ikke er besluttet, selv om de vil være en god samfundsøkonomisk investering.

- Flere af Dansk Byggeris lokale repræsentanter har i dag i pressen givet et meget præcis billede af, at behovet for investeringer i infrastruktur ikke blot er et spørgsmål for politikere og økonomer. Det handler også om hverdagen præget af tidsspild, hvor medarbejderne bruger tiden i bilkøer i stedet for på byggepladserne, siger branchedirektør Niels Nielsen fra Danske Anlægsentreprenører under Dansk Byggeri og tilføjer:

- Hatten af for vores nye transport-, bygnings- og boligminister Ole Birk Olesen, der straks reagerer på beretningerne fra virksomhedernes hverdag.

Politikerne peger ofte på de økonomiske rammer for de offentlige budgetter, som årsag til udskydelse af beslutninger om investering i gode samfundsnyttige infrastrukturprojekter. Nu peger Ole Birk Olesen på, at regeringen vil gøre en indsats for at øge rammen for de offentlige investeringer i infrastruktur.

- Der går ganske lang tid fra beslutning om bygning af en ny vej til bilerne kan tage den i brug, og derfor er det et godt signal fra Ole Birk Olesen, at regeringen vil øge rammen for investeringer i infrastruktur i forbindelse med de politiske forhandlinger om udfordringerne frem til 2025. Der er ganske enkelt brug for en flerårig bred politisk aftale om infrastrukturinvesteringerne, siger Niels Nielsen.


Kontaktinformation

Branchedirektør Niels Nielsen, Dansk Anlægsentreprenører, telefon 25 66 63 14

Pressechef Mogens Hjelm, Dansk Byggeri, telefon 40 29 92 32