Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Anlæg møder Europa

Et af målene for EIC (European International Contractors) er at tilbyde de europæiske entreprenører et unikt forum for udveksling af erfaringer på alle spørgsmål vedrørende den internationale byggebranche.

Det bliver der rig lejlighed til, når EIC i oktober indbyder til workshop i Rotterdam.

På workshoppen ”Connecting Partners – Supply Chain Responsibility in International Construction Projects” vil der være mulighed for at høre interessante indlæg og deltage i drøftelser med erfarne spillere i markedet. Der vil være fokus på konkrete forhold med casestudier og analyser af emnet fra forskellige vinkler, som vil give væsentlig viden for danske virksomheder, hvad enten de vil indgå i samarbejder om opgaver uden for Danmarks grænser, eller de vil indgå i samarbejder med udenlandske virksomheder om opgaver i Danmark.

En af de danske deltagere i workshoppen vil være adm. direktør Jesper Arkil, Arkil Holding A/S, der er formand for Danske Anlægsentreprenører men også bestyrelsesmedlem i EIC.

Jesper Arkil ser deltagelsen i arrangementerne i EIC som en god mulighed for danske virksomheder til at blive ført ajour med det, der rører sig internationalt, få nye impulser og ikke mindst skabe vigtige internationale kontakter.
Der er et begrænset antal pladser, men Dansk Byggeri koordinerer de danske tilmeldinger. Henvendelse skal ske til Henriette Thuen, Head of EU & International Relations, +45 40 98 41 30, htu@danskbyggeri.dk.

Klik her for at se mere om EIC