Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Nyheder

Her kan du læse nyheder fra Dansk Infrastruktur

  28-01-2016

  Mere transportforskning – ikke mindre

  Den varslede lukning af DTU Transport giver anledning til bekymring for fremtidige beslutninger om Danmarks infrastruktur – beslutninger kan komme til at mangle eller blive truffet på mangelfuldt grundlag

  05-01-2016

  Vand på vejen koster kassen

  Store dele af Danmark er igen blevet ramt af oversvømmelser, fordi vi ikke er i stand til at håndtere vandmasserne - og det koster samfundet kassen, påpeger Danske Anlægsentreprenører

  04-01-2016

  Der er stor opbakning til Femern

  Der fremstilles et fortegnet billede af holdningerne til Femern-forbindelsen, og desværre kan det ikke undgå at fortegne grundlaget for debatten. Dermed er der også risiko for, at de danske politikere kommer til at ryste på hånden og tøver til stor skade for Danmark

  07-12-2015

  Pas på – vand under vejen

  Mange veje i det i midt- og vestjyske område har i weekenden fået skader efter de voldsomme regnskyl. Det bør efter Danske Anlægsentreprenørers mening få kommunerne til at kigge klimatilpasningsplanerne efter i sømmene

  02-12-2015

  Lapperier på Storstrømsbroen koster millioner

  Storstrømsbroen kan forstærkes og holdes nødtørftigt i gang i nogle år endnu, men det kan blive en stor regning til danskerne, hvis man venter med at gøre det rigtige, nemlig at bygge en tidssvarende bro

  16-11-2015

  Eksperter enige om trafikken på Femern

  COWI har gennemført en uvildig analyse af trafikprognoserne for den kommende Femern-forbindelse, og den analyse understreger, at eksperterne er enige om de forventede trafikmængder og grundlaget for beregningerne.

  09-11-2015

  Anlæg med skattefradrag

  Forligspartierne har nu løftet sløret for den grønne BoligJobordning, og heldigvis er der også anlægsarbejder med på listen over arbejder, der kan udføres med skatterabat

  02-11-2015

  Pressede anlægsentreprenører

  Bygningsentreprenørerne har i de senere år kigget misundeligt til anlægsentreprenørerne, men det er måske ved at ændre sig

  02-11-2015

  Klimavejen – tør og tyst

  En våd vej, der med risiko for aquaplaning skaber gener for trafikanterne og støjen fra trafikken, der kan betyde sundhedsmæssige belastninger for de omkringboende er blandingen til en bitter cocktail for de fleste. Derfor ofres der mange gode kræfter på at løse disse ulemper uden at skabe nye, fx i form af kortere levetid.

  22-10-2015

  Ledninger bliver elektroniske

  Det er svært at finde de nedgravede ledninger i jorden, og det giver såvel problemer som økonomiske tab, men et par spændende initiativer kan måske mindske problemerne