Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Nyheder

Her kan du læse nyheder fra Dansk Infrastruktur

  04-07-2019

  Film: DM i Skills 2019 for anlægsstruktører

  Gode oplevelser, varierende opgaver, udendørs arbejde og stejl læringskurv. Det er bare nogle af de ting, som de dygtige, unge anlægsstruktører fortæller om deres fag.

  11-06-2019

  Udspil fra Dansk Byggeri kan mindske ødelæggelser efter orkaner og oversvømmelser

  En Klima- og Kystfond, en landsdækkende plan og en ny måde at finansiere klimasikring på. Sådan lyder Dansk Byggeris opskrift på, hvordan man med forholdsvis få midler kan forebygge og mindske ødelæggelser efter orkaner, storme og kraftige regnskyl.

  11-06-2019

  Folkemødedebat: Vandmasserne kommer – hvad gør vi?

  På Folkemødet debatterer vi de aktuelle klimaudfordringer og ser på kystbeskyttelse og klimasikring i byerne. Kom og vær med i debatten fredag den 14/6 klokken 14.

  11-06-2019

  Folkemødedebat: Glem ikke infrastrukturplanen – vi sander til i trængsel

  På Folkemødet 2019 ser vi på de politiske muligheder for at reducere trængslen og skabe bedre mobilitet mellem landsdelene. Kom og vær med i debatten torsdag den 13/6 kl. 13.

  21-05-2019

  Konference: Ulykker og stress ved vejarbejde

  Vejens arbejdere er utrygge ved bilisternes høje fart, og både trafikanter og vejarbejdere kommer til skade ved vejarbejde. En konference den 3. september 2019 arrangeret af VEJ-EU sætter spot på problemet med oplæg fra bl.a. politi og trafikanalytikere.

  05-12-2018

  Dansk Infrastruktur ønsker sig..

  I anledningen af at det snart er jul, har Dansk Infrastruktur udarbejdet en ønskeliste over de mange mulige infrastrukturinvesteringer, som blot ligger og venter.

  08-09-2017

  Fra bumletog til lyntog

  Dansk Byggeri mener, at der er gode grunde til at øge investeringerne i Togfonden, så væsentlige dele af banestrækningerne i timemodellen fremtidssikres

  26-07-2017

  Stærekasser ved vejarbejder

  Der uddeles mange fartbøder ved vejarbejder, men Danske Anlægsentreprenører mener, at den nuværende fartkontrol ikke er nok. Der er brug for en langt mere effektiv indsats, hvis man skal øge sikkerheden på vejene

  02-06-2017

  Kommuneaftale beskytter mod vand i kælderen

  Regeringen og KL har udvist ansvarlighed og lyttet til de ulykkelige boligejere, der har fået deres hjem og værdier ødelagt. Nu kan der endelig komme gang i kystsikringsprojekter, me-ner Danske Anlægsentreprenører

  29-05-2017

  Trafikken stiger, men investeringerne falder

  Vejinvesteringer vil falde med 57 % på tre år. Danske Anlægsentreprenører anfører, at det bliver et problem for Danmarks udvikling og konkurrenceevne, at vi ikke sikrer bedre sammenhæng mellem de statslige vejinvesteringer og udviklingen i trafikken