Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Nyheder

Her kan du læse nyheder fra Dansk Infrastruktur

  16-03-2020

  Dansk Byggeri hilser trepartsaftale velkommen

  Trepartsaftalen mellem regeringen og arbejdsmarkedets parter er en god og tiltrængt hjælp til de danske virksomheder. Lønkompensation er nødvendig for både virksomheder og lønmodtagere, mener Dansk Byggeri.

  02-03-2020

  Når du vil arbejde i Sverige

  Næsten 100 personer deltog i Dansk Byggeris og svenske Maskinentreprenörernas Øresundskonference i Malmø den 25. februar 2020. Download powerpoints og program.

  27-02-2020

  Vi har brug for en ambitiøs klimatilpasningsplan

  Når forligspartierne bag vandsektorloven mødes i dag for at finde frem til, hvordan Danmark klimasikres mod større regnmængder, skybrud, orkaner, stormflod og højere vandstand, er det vigtigt, at der kommer en samlet, koordineret plan og ikke drypvise initiativer ud af det. Det mener Dansk Byggeri, der efterlyser en klima- og kystfond, som kan hjælpe kommunerne med den store opgave.

  24-02-2020

  Film: DM i Skills 2020 for anlægsstruktører

  Møs Emil Mejdahl Spenner, David Mick Nielsen og Jonas Bokær Hansen, der var med til DM i Skills 2020 for anlægsstruktører. De er alle tre meget stolt af deres fag og anbefaler alle unge at prøve det af for det rummer meget mere end man forventer.

  06-02-2020

  Film: Er Danmark forberedt på den næste storm?

  Mange danske byer som bl.a. Kerteminde er særligt udsatte, når orkaner og stormfloder rammer Danmark. Vi må gøre noget, før det er for sent...

  03-02-2020

  Invitation: Debatmøde om klimatilpasning

  Vandet kommer – vi skal have bedre klimatilpasning og -sikring.

  21-01-2020

  Stigende trængsel gør det svært for virksomheder at tiltrække medarbejdere

  I mange af landets kommuner kan trafikanterne se frem til mere trængsel på vejene, hvis der ikke bliver sat gang i nye vej-, bane- og tunnelprojekter. Og det kan gøre det sværere for virksomhederne at tiltrække medarbejdere, viser en analyse, som MOE Tetraplan har udarbejdet for Dansk Infrastruktur i Dansk Byggeri. I flere vækstcentre vil virksomhederne kunne se frem til at have 20 procent mindre arbejdskraft til rådighed.

  16-01-2020

  Se deltagerne til DM i Skills 2020

  Den 16.-18. januar 2020 danner Bella Centeret i København for anden gang rammen om DM i Skills. Her stiller 44 lærlinge fra Dansk Byggeris medlemsvirksomheder op. Se deltagernavne og programmet her.

  07-01-2020

  Ny side om klimasikring

  Få inspiration til gode og holdbare klimaløsninger på vores nye klimasikringsside.

  25-10-2019

  Præsentationer fra Dansk Infrastrukturs arbejdsmiljødag

  Her er præsentationer fra alle indlæg i forbindelse med Dansk Infrastrukturs Arbejdsmiljødag 2019, der blev afholdt den 24. oktober.