Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Nyheder

Her kan du læse nyheder fra Dansk Infrastruktur

  12-06-2014

  Kloakker til boligejerne med ministerens hjælp

  Miljøministeren har lovet, at hun med et nyt lovforslag til efteråret vil skaffe hjælp til de boligejere, der ikke kan betale de nødvendige udgifter til kloakering. Det løfte er godt, men det skal dække bredere, og så skal der planlægges allerede nu af hensyn til miljøet, mener Danske Anlægsentreprenører

  26-05-2014

  Klimaplaner skal omsættes til handling

  De kommunale klimatilpasningsplaner skal vise deres værd. Først og fremmest skal det gå hurtigere med at omsætte planer i handling, hvis vi skal imødegå skaderne fra hyppige storme og skybrud, mener Danske Anlægsentreprenører

  10-03-2014

  Kommunen fralægger sig ansvar

  Danske Anlægsentreprenører er overraskede over, at Københavns Kommune afslår at samarbejde med branchen om en bedre gennemførelse af vejarbejder

  24-02-2014

  Fart på Metro Cityringen

  Danske Anlægsentreprenører glæder sig over den politiske vilje til at få metrobyggeriet holdt på sporet. Den brede politiske aftale om faste rammer for færdiggørelsen af Metro Cityringen rummer tilmed potentialer for tilsvarende løsninger ved andre vigtige infrastrukturprojekter i byområder