Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Nyheder

Her kan du læse nyheder fra Dansk Infrastruktur

  18-08-2020

  Dansk Byggeri vil sikre, at flere slidte faldstammer bliver renoveret - og ikke automatisk skiftet ud

  Faldstammen i huset eller lejligheden er slidt. Men kan det betale sig at renovere den, eller bør den skiftes ud? Det kan være svært for både hr. og fru Jensen og den professionelle ejer af en større etageejendom at vurdere, hvad der er den bedste løsning for lige netop deres bygning. Derfor går Dansk Byggeri i gang med at arbejde for en kontrolordning for renovering af faldstammer.

  17-08-2020

  Kampagne fra Vejdirektoratet skal få trafikanterne til at stille skarpt på vejarbejde

  Med kampagnen "Stil Skarpt - Vejarbejde kræver fokus" ønsker Vejdirektoratet at skærpe trafikanternes fokus på kørslen, når de kører ved vejarbejde.

  03-08-2020

  Danskerne er bange for det voldsomme vejr og ønsker mere klimatilpasning

  Kraftige regnskyl, stigende vandstand og andre følger af klimaforandringerne bekymrer befolkningen. I en ny spørgeundersøgelse fra Dansk Byggeri siger to ud af tre danskere, at klimasikring og kystbeskyttelse bør prioriteres højere. Men regeringens løfte om en national plan for klimatilpasning er stadig ikke indfriet.

  29-05-2020

  Investeringer i veje kan redde arbejdspladser og forbedre infrastrukturen

  Statens og kommunernes investeringer i veje og broer er på fem år faldet med 29 procent, viser en ny analyse. Derfor er det ifølge Dansk Infrastruktur positivt, at kommunerne nu har mulighed for at fremrykke anlægsinvesteringer for 2,5 mia. kr. Det kan redde arbejdspladser under coronakrisen og samtidig forbedre infrastrukturen. Men der er brug for flere investeringer i årene fremover, lyder vurderingen.

  28-05-2020

  Byggeriet kan mærke at kommunernes anlægsloft er suspenderet

  Bygge- og anlægsvirksomhederne kan allerede nu mærke, at kommunerne har sat tempoet op, siden det kommunale anlægsloft blev suspenderet i slutningen af marts. Mere end hver fjerde bygge- og anlægsvirksomhed, som arbejder for kommunen, har oplevet, at kommunerne nu udbyder flere opgaver, viser en ny spørgeundersøgelse fra Dansk Byggeri.

  18-05-2020

  Tynd politisk aftale om bedre klimatilpasning

  Men den brede politiske aftale om bedre klimatilpasning i kommunerne, der kom fredag eftermiddag, er der forhåbentligt udsigt til flere og bedre projekter, som kan forhindre oversvømmelser, når vi igen får massive regnskyl. Det er der brug for, mener Dansk Byggeri. Men aftalen er ikke tilstrækkelig, og initiativerne i den burde træde i kraft med det samme.

  12-05-2020

  Dansk Infrastruktur om corona-krisen: Oplagt at udbygge infrastruktur nu

  Coronakrisen har ikke bare sat en helt ny dagsorden for sundhedspolitikken, men også for økonomien, der er i frit fald. Hjælpepakker kan mildne her og nu, men den økonomiske krise er kun i sin vorden. Vi er snart i økonomisk recession og vil blive hårdt ramt både af global afmatning og faldende indenlandsk forbrug.

  24-04-2020

  Femerntunnelen kommer med arbejdspladser på et godt tidspunkt

  Ved årsskiftet kommer der endelig gang i det længe ventede byggeri af Femerntunnelen. Det vil give arbejdspladser og vækst både på Lolland-Falster og i resten Danmark på et tidspunkt, hvor corona og økonomisk krise stadig vil præge Danmark, mener Dansk Byggeri.

  21-04-2020

  Fælles udspil fra Dansk Infrastruktur og DI Transport: Anlægsaktiviteter til hurtig igangsætning

  Med notatet anbefaler DI Transport og Dansk Infrastruktur en række anlægsprojekter og vedligeholdelsesopgaver, der kan igang-sættes på kommunalt og nationalt niveau. Anbefalingerne omfatter såvel vej- som baneprojekter og forsøger i videst mulig omfang at tage andre nødvendige hensyn med i overvejelserne.

  07-04-2020

  12 forslag som kan skabe over 20.000 arbejdspladser

  Dansk Byggeri er klar med en plan, der vil kunne få store dele af bygge- og anlægsbranchen op i gear igen efter coronakrisen og skabe 20.700 arbejdspladser. De 12 forslag i investeringsplanen kan sættes i gang med det samme. Og de vil gavne klimaet, samtidig med at borgerne får bedre boliger, veje, institutioner og meget mere.